İZMİR / BAYINDIR - Fatih İlkokulu

Mrt

Bayındır Belediyesinin kuruluşunun 150. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen  "HAYALİMDEKİ BAYINDIR " konulu resim yarışmasında iki öğrencimiz birden derece aldı.

Okulumuz 4-B sınıfı öğrencilerinden Çınar Yankı Akkaya ikinci,  4-D sınıfı öğrencilerinden Yaren Dıklı ise üçüncü oldu.

Öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

Uluslararası Kanguru Matematik Sınavına katılan ve tüm soruları doğru cevaplayan 4/A sınıfı öğrencimiz Miral Kerem ÖZCAN,

40.000 öğrencinin katıldığı sınavda 1.sırada yer alarak final sınavına katılmaya hak kazandı.

Kanguru matemetik sınavı 80'den fazla ülkede uygulanıyor.Ülkemizde de 5 yıldır MEB onayı ile farklı üniversitelerden ve okullardan akademisyen ve öğretmenler tarafından organize ediliyor.

Öğrencimiz Miral Kerem ÖZCAN'ı sınıf öğretmeni Muhammet ÇAĞRITEKİNCİ'yi,ailesini kutluyor,final yarışmasında da okul yönetimi olarak başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersi  "Yer Kabuğunu Tanıyalım" ünitesi kapsamında 02.10.2019'da Ege Üniversitesi Tabiat Tarihi Müzesine gezi düzenlediler.Sınıf Öğretmenleri rehberliğinde gerçekleştirilen gezide, konuyu yerinde gözlemleyerek öğrenme fırsatı bulan öğrenciler, birlikte eğlenceli zaman geçirdiler.